Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 10:17

Την Πέμπτη θα δικαστεί η κατηγορούμενη για νοθεία εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ

Για την Πέμπτη, 21 Ιουνίου, πήρε προθεσμία να δικαστεί η εκλογική αντιπρόσωπος της Ν.Δ., η οποία κατηγορείται ότι άλλαζε ψηφοδέλτια στο 128ο εκλογικό τμήμα της Λαμίας.

Σήμερα το μεσημέρι προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας, όπου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες υπεξαγωγής εγγράφων για αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια του αυτόφωρου ζήτησε προθεσμία και η υπόθεση της θα εκδικαστεί στις 21 Ιουνίου, το μεσημέρι. Το δικαστήριο, εξάλλου, αποφάσισε τη διακοπή της κράτησής της, που είχε διαταχθεί από την Κυριακή το βράδυ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας κάνει λόγο για «νοθεία» σημειώνοντας πως «το απαράδεκτο γεγονός συνέβη σε εκλογικό τμήμα με πλήρη συγκρότηση εφορευτικής επιτροπής και παρουσία εκπροσώπων άλλων κομμάτων».

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ εντοπίστηκε από τον εκλογικό αντιπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει κατά την ώρα της διαλογής ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων με αυτά του κόμματός της, τα οποία είχε στην τσέπη της.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Απάτη
  • Φύλλο Θύτη: Γυναίκα
  • Χώρα: Ελλάδα
Διαβάστηκε 739 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 10:21
blog comments powered by Disqus