Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 15:10

Φινλανδία: Σκότωσε τα τρία του παιδιά και αυτοκτόνησε

Το σπίτι στο οποίο βρέθηκαν νεκρά, τα παιδιά των Φινλανδών Το σπίτι στο οποίο βρέθηκαν νεκρά, τα παιδιά των Φινλανδών

Σοκ έχει προκαλέσει στη Φινλανδία η είδηση ότι πατέρας φέρεται να σκότωσε τρία από τα παιδιά του, όλα κάτω των 7 ετών και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τα πτώματα βρέθηκαν από την μητέρα, η οποία είχε βγει για να κάνει επίσκεψη, με το τέταρτο παιδί της, ένα βρέφος, ανέφερε το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο YLE.

Η αστυνομία ανέφερε σε μια συνέντευξη Τύπου ότι εξετάζει και άλλες πιθανότητες, ενώ δεν είναι σαφές το κίνητρο της μαζικής δολοφονίας, που έγινε την Δευτέρα.

Τα τέσσερα πτώματα ανακαλύφθηκαν χθες στην μικρή πόλη Πόμαρκου, βορειοανατολικά της πόλης Πόρι, από την μητέρα, που είχε βγει για να κάνει μια επίσκεψη με το τέταρτο παιδί της, ένα βρέφος, ανέφερε το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο YLE.

Τα τρία νεκρά παιδιά ήταν όλα κάτω από 7 ετών. Στην μητέρα και σε άλλα μέλη της οικογένειες προσφέρθηκε ψυχολογική υποστήριξη και δημιουργήθηκε μια γραμμή για τους κατοίκους της πόλης, σύμφωνα με το YLE.

Σύμφωνα με το εν λόγω κανάλι, έχουν καταγραφεί συνολικά επτά παρόμοιες δολοφονίες στην Φινλανδία τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο. Το υπουργείο Εσωτερικών έχει ζητήσει να γίνει έρευνα για το πώς μπορούν να αποτρέπονται.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Ανθρωποκτονία, Οικογενειακή Βία
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας
  • Χώρα: Φινλανδία
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Ναι
Διαβάστηκε 1257 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 15:24

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus