Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 17:47

Συνελήφθη η σπείρα με τα καλάσνικοφ! (19 συλλήψεις)

19 άτομα τα οποία κατηγορούνται για συμμετοχή σε ληστείες τραπεζών, κλοπές ΑΤΜ και σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, συνελήφθησαν σε μεγάλη έρευνα της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας ειδικός φρουρός ενώ έχουν συλληφθεί και τρία άτομα που οι αστυνομικοι θεωρούν ότι είναι οι αρχηγοί της σπείρας.


Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι δράστες, φέρονται να είναι οι άνθρωποι που είχαν ανατινάξει πάνω από 10 ΑΤΜ το τελευταίο διάστημα για να τα ληστέψουν!

Οι ίδιοι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχαν προσπαθήσει να ληστέψουν τράπεζα στις Σέρρες και άνοιξαν πυρ εναντίον του αστυνομικού τμήματος. Όταν δεν τα κατάφεραν να ληστέψουν την τράπεζα πήγαν στην Καβάλα όπου λήστεψαν τράπεζα εκεί.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν όπλα τύπου καλάσνικοφ, σφαίρες, εκρηκτικά, αλεξίσφαιρα γιλέκα και χρήματα.

Μάλιστα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ειδικός φρούρος ήταν αυτός που προμήθευε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας με τα αλεξίσφαιρα γιλέκα. Όπως έγινε γνωστό τα περισσότερα άτομα είναι Έλληνες και ελληνοπόντιοι ενώ υπάρχει και ένας Σέρβος.

Η αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, είναι σε εξέλιξη.
Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τις επόμενες ώρες, όταν ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Κλοπή/Ληστεία
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Ναι
Διαβάστηκε 1196 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 17:58

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus