Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 12:56

Τρομοκρατική επίθεση εμπρησμού στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι

Τα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι μετά την επίθεση των τρομοκρατών με το φορτηγάκι Τα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι μετά την επίθεση των τρομοκρατών με το φορτηγάκι

Συναγερμός έχει σημάνει από τα ξημερώματα στην αντιτρομοκρατική. Λίγο πριν τις τέσσερις ξεκίνησε ένα απίστευτο θρίλερ στα γραφεία της γνωστής εταιρείας ηλεκτρονικών Microsoft στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι


Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και με βάση τη μαρτυρία του φύλακα του κτιρίου, ένα τέταρτο πριν τις τέσσερις ένα “βανάκι” πλησίασε στο κτίριο.

Ξαφνικά και πριν προλάβει να αντιδράσει ο φύλακας ο οδηγός έβαλε όπισθεν και εισέβαλε με το βαν στην είσοδο των εγκαταστάσεων.

Αμέσως τρία άτομα κατέβηκαν με τα όπλα στα χέρια, απείλησαν τον φύλακα και τον διέταξαν να απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια οι δράστες περιέλουσαν τον χώρο με βενζίνη και έβαλαν φωτιά.

Οι φλόγες κάλυψαν το κτίριο ως και τον τρίτο όροφο. Μέσα στον πανικό οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Ο φύλακας ενημέρωσε την πυροσβεστική που κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το χώρο.

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής έχουν ζώσει το κτίριο ενώ το “βαν” που χρησιμοποίησαν οι δράστες μεταφέρεται ήδη στα εργαστήρια για εξέταση.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Τρομοκρατία
  • Χώρα: Ελλάδα
Διαβάστηκε 860 φορές

Πολυμέσα

Ρεπορτάζ για το Χτύπημα
blog comments powered by Disqus