Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 13:38

Για να αποδείξουν τον ''αντρισμό'' τους, ανήλικοι ασέλγησαν σε 7χρονα αδερφάκια!

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Χαλκίδας και όχι μόνο, ο βιασμός δύο επτάχρονων παιδιών από δύο 17χρονους που θέλησαν να αποδείξουν σε φίλη τους, ότι μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή.

Μια... κόντρα εφήβων κατέληξε σε τραγωδία στη Χαλκίδα, με τα δύο αδερφάκια να παίζουν δίπλα στους 17χρονους, όταν εκείνοι, προκειμένου να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να κάνουν σεξ σε μια 14χρονη που τους έλεγε το αντίθετο, τα παρέσυραν και ασέλγησαν πάνω τους, ενώ τα απείλησαν ότι σε περίπτωση που μιλήσουν για όσα συνέβησαν θα είχαν άσχημες επιπτώσεις.

Τα παιδιά μίλησαν στους γονείς τους, αφού εκείνοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη συμπεριφορά τους και πριν πάνε στην αστυνομία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» βρήκαν τους γονείς των 17χρονων και τους ξυλοκόπησαν.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας προχώρησε στη σύλληψη των δραστών και των γονέων τους και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, ενώ η οικογένεια των επτάχρονων παιδιών τελεί υπό τη φροντίδα ειδικών που παρέχουν την απαραίτητη ψυχολογική στήριξη στα μέλη της.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Βιασμός
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Ναι
Διαβάστηκε 1011 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 13:42

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus