Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 11:59

Ρέθυμνο: Συνελήφθησαν οι βιαστές της 16χρονης απο τη Βουλγαρία

Συνελήφθησαν, δυο αλλοδαποί για σωματεμπορία και άλλοι τέσσερις αλλοδαποί για βιασμό ανήλικης αλλοδαπής. Αναζητείται ακόμα ένας αλλοδαπός για σωματεμπορία.

(Από το αστυνομικό δελτίο)

Συνελήφθησαν στις (08-07-2012) στο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλονύχτι και στην πόλη του Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και των Τ.Α.Ε Ρεθύμνου – Μυλοποτάμου, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν και μία 41χρονη υπήκοος Βουλγαρίας για σωματεμπορία. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 20χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, στις (07-07-2012) το πρωί, 16χρονη υπήκοος Βουλγαρίας κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, ότι το προηγούμενο βράδυ οι τρεις ανωτέρω δράστες την εξανάγκασαν, χωρίς τη θέληση της, να συνευρεθεί με τέσσερις (4) αλλοδαπούς άντρες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας, οδήγησαν την ανήλικη σε οικία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλονύχτι, όπου εξαναγκάστηκε να συνευρεθεί με τους τέσσερις αλλοδαπούς ενοίκους, ενώ στη συνέχεια τη μετέφεραν στην οικία της απειλώντας την να μη μιλήσει σε κανένα.

Οι τέσσερις ένοικοι της οικίας (δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 18 και 22 ετών και δύο υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 24 και 34 ετών) συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού.

Οι έξι συλληφθέντες, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκαν σήμερα (09-07-2012) στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Χώρα: Ελλάδα
Διαβάστηκε 1112 φορές

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus