Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012 16:29

Δηλώνουν αθώες για υποσιτισμό 8χρονου παιδιού μέχρι θανάτου!

Αριστερά: Venette Ovilde, Δεξιά: Myriam Janvier Αριστερά: Venette Ovilde, Δεξιά: Myriam Janvier

Δύο γυναίκες απο το Irvington, η Venette Ovilde (ετών 30) και η φίλη της Myriam Janvier (ετών 24) δηλώνουν αθώες για το θάνατο απο ασιτία του 8χρονου παιδιού της Ovilde πέρυσι.

Οι δικηγόροι έδωσαν τις καταθέσεις των γυναικών την Τρίτη.

Η κόρη της Ovilde που ήταν 8 ετών, Christiana Glenn, πέθανε τον Μάιο του 2011 από υποσιτισμό και σπασμένο πόδι το οποίο αφέθηκε χωρίς θεραπεία, όπως δηλώνουν οι αρχές.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η Glenn και δύο μικρότερα αδέρφια της ήταν χωρίς τροφή για περισσότερο από επτά μήνες από την Ovilde και Janvier, οι οποίες μοιράζονται την ευθύνη των παιδιών.

Στη συνέχεια, μεταξύ 1 Μαΐου 2011 και 22 Μαΐου 2011, οι δύο παραμέλησαν την ιατρική περίθαλψη της 8χρονης αφού έσπασε το πόδι της, είπαν οι εισαγγελείς.

Οι εισαγγελείς προσέθεσαν ότι: "Εκτός απο το γεγονός ότι λιμοκτόνησαν τα 3 παιδιά, η Ovilde κι η Janvier τα ανάγκαζαν να γονατίζουν πάνω σε αλάτι με βαριά αντικείμενα πάνω στο κεφάλι τους για ώρες, και έδεναν την Glenn πάνω στο καλοριφέρ."

Αξιωματούχοι είπαν πως τα άλλα 2 παιδιά ηταν τραυματισμένα, αδυνατισμένς και με σπασμένα κόκκαλα, αλλά τα υιοθέτησαν και τώρα είναι πολύ καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί οτι τα παιδιά τα κρατούσαν εκτός σχολείου χωρίς τη δέουσα κατ 'οίκον διδασκαλία μεταξύ 1 Αυγούστου, 2010, και 22 Μαΐου, 2011.

Τέλος, πέρα απο τις κατηγορίες  για φόνο, οι 2 γυναίκες αντιμετωπίζουν πολλαπλές κατηγορίες κακοποίησης και εγκατάλειψης που σχετίζονται με την Glenn και τα άλλα 2 παιδιά, τα οποία τώρα είναι 7 και 8 χρονών.

 

Γνωστοί, δήλωσαν ότι ο θάνατος επήλθε αφού οι δύο γυναίκες άρχισαν να δρουν όλο και πιο περίεργα όσο εκείνες επηρεάζονταν από την τις θρησκευτικές διδασκαλίες ένος άνδρα, ο οποίος τους έβαζε να νηστεύουν και να ντύνονται στα λευκά.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Ανθρωποκτονία, Οικογενειακή Βία
  • Φύλλο Θύτη: Γυναίκα
  • Χώρα: Η.Π.Α
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Κυριακή, 22 Μαΐου 2011
  • Εξιχνιασμένο: Όχι
Διαβάστηκε 953 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 12:23

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus