Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 16:18

Τρείς Νοτιο-αφρικανοί ληστές βίασαν, βασάνισαν και ξεκλήρισαν οικογένεια

Τρείς άντρες εισέβαλαν στο σπίτι των Viana στο Γιοχάνεσμπουργκ όπου επιτέθηκαν και σκότωσαν τον 53χρονο πατέρα Tony, μετά από τον βάναυσο βιασμό και δολοφονία της μητέρας των Geraldine.

geraldine-family-murderers-257x300Αφού συνηδειτοποίησαν ότι ο 12χρονος γιός του ζεύγους θα μπορούσε να τους αναγνωρίσει, οι άρρωστοι ληστές φίμωσαν το παιδί που έκλαιγε, πρίν να τον σπρώξουν μέσα σε μπανιέρα που γέμισαν με βραστό νερό και έπειτα τον έπνιξαν. 

Ο Patrick Petrus Radebe, 24 ετών, κηπουρός της οικογένειας, Sipho Mbele, 21 ετών, ο γιός του οικιακού βοηθού της οικογένειας, και ο David Motaung, 20 ετών, παραδέχθηκαν την ενοχή τους για τις κατηγορίες ληστείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Beeld, καθώς οι ληστές έφευγαν απο το αφρικανικό δικαστήριο, μιλούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα γελώντας!

Ο δικηγόρος τους είπε στο δικαστηριο οτι εισέβαλαν στο σπίτι για να ληστέψουν και να πάρουν εκδίκηση για τον τρόπο που τους φερόταν η κυρία Viana 42 ετών, εργοδότης τους.

Οι άνδρες φαίνεται πως επιτέθηκαν στον κ. Viana, όταν έφτασε σπίτι από την εργασία του με ένα μπαστούνι του γκολφ και ένα αιχμηρό αντικείμενο. Στη συνέχεια τον διέταξαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας.geraldine-family-230x300

Η γυναίκα του και ο γιός του έφτασαν σπίτι λίγο αργότερα και οι ληστές τους έδεσαν απευθείας. Ο Mbele βίαζε την κα. Viana, καθώς ο Radebe τον βοηθούσε ώντας καθισμένος στο πρόσωπό της, και έπειτα βιάζοντάς την και εκείνος με την σειρά του.

Έπειτα την πυροβολούν με το όπλο του άντρα της και πυροβολούν και εκείνον στο κεφάλι.

Κατάθεση των ληστών αναφέρει: ‘Πήγαμε στο μπάνιο και ανοίξαμε την βρύση. Πήγαμε σε εκείνον (Amaro, ο 8χρονος γιός της οικογένειας) και τον φιμώσαμε γιατι έκλαιγε. Έπειτα με βία του σπρώξαμε το κεφάλι μεσα στο νερό γνωρίζοντας οτι θα πνιγεί."

Ο Mbele κι ο Radebe παραδέχτηκαν της κατηγορίες ληστείας με πρόθεση, την παράνομη κατοχή όπλων, σφαιρών και την πρόκληση ζημιάς.

Οι άντρες θα καταδικαστούν στις 6 Σεπτεμβρίου.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Χώρα: Ελλάδα
Διαβάστηκε 1425 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 16:54

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus