Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 14:44

Αστυνομικοί λήστεψαν αλλοδαπές γυναίκες σε πλατεία στη Θεσσαλονίκη

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της ληστείας, σε βάρος δύο αστυνομικών. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Από τη Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος δύο Αρχιφυλάκων (40 και 45 ετών), που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, προέκυψε ότι οι δύο αστυνομικοί, χθες (26.08.2012) το πρωί, σε πλατεία της Θεσσαλονίκης, αφαίρεσαν από τρεις (3) αλλοδαπές γυναίκες, πλανόδιες μικροπωλήτριες, τις τσάντες τους, που περιείχαν συνολικά δύο (2) κούτες με πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, χρηματικά ποσά ύψους 330 ευρώ και διάφορα άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι δύο Αρχιφύλακες οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Κλοπή/Ληστεία
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Ναι
Διαβάστηκε 1250 φορές

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus