Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 11:59

Υπόθεση Loretta Gates

Loretta Gates, η εξαφανισμένη μητέρα θύμα ανθρωποκτονίας Loretta Gates, η εξαφανισμένη μητέρα θύμα ανθρωποκτονίας

Μέρη του σώματος μιας εξαφανισμένης μητέρας βρέθηκαν την Κυριακή, βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, σε πάρκο στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τα λείψανα του θύματος ανθρωποκτονίας Loretta Gates, 30 ετών, ήταν σε μια τσάντα που βρέθηκε να επιπλέει σε λίμνη στο Hyde Park, κατά τον William Thomson, αξιωματικό της αστυνομίας στους καταρράκτες του Νιαγάρα. Οι αρχές δέν έχουν ανακοινώση τα αίτια θανάτου.

Η ανακάλυψη έρχεται 2 μέρες αφού η αστυνομία της πολιτείας βρήκε ένα ακέφαλο κορμό σώματος, κοντά στη βάση του καταρράκτη, που ανήκει στην εξαφανισμένη μητέρα.

Η Gates ζούσε στο σπίτι της μητέρας της στους καταρράκτες, όταν εξαφανίστηκε το βράδυ της 25ης Αυγούστου, λέγοντας στην μητέρα της ότι θα πάει σε ένα μαγαζί απέναντι από το σπίτι τους.

Τέσσερις μέρες αργότερα, ένας τουρίστας σε εκδρομικό καραβάκι στους καταρράκτες εντόπισε τον κορμό.

Η Gates είχε 3 παιδιά, ηλικίας 4, 5 και 11.

Ερευνητές διαπίστωσαν ότι η εξαφάνισή της δεν έχει σχέση με το θάνατο μιας ανύπαντρης μητέρας, ο κορμός της οποίας βρέθηκε σε μια βαλίτσα στην λίμνη Ontario. Εκείνης της γυναίκας τα μέρη του σώματος ήταν διασκορπισμένα γύρω στο Toronto τον προηγούμενο μήνα κατα την αστυνομία. Ο Tony Vella της αστυνομίας του Toronto, είπε ότι τα αποτελέσματα της αυτοψίας εμφανίζουν ότι η άλλη γυναίκα είναι η Liu Guanghua, Καναδός πολίτης κινεζικής καταγωγής. Ο αποξενωμένος φίλος της κατηγορήθηκε για την δολοφονία της τον προηγούμενο μήνα.

Και οι 2 περιπτώσεις πήραν μεγάλες διαστάσεις αφότου ο Luka Magnotta (πορνοστάρ) κατηγορήθηκε για τον διαμελισμό κινέζου μαθητή στο Montreal και αποστολή των μερών του σώματός του σε πολιτικά κόμματα και ένα σχολείο, νωρίτερα φέτος.

Για τον Luka Magnotta μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Ανθρωποκτονία
  • Χώρα: Καναδάς
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Όχι
Διαβάστηκε 1773 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 12:26

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus