Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 15:26

Μαρκ Ντιτρού - Ο Ψυχοπαθής Παιδεραστής

Η 12χρονη Σαμπίν Νταρντέν ξεκινά με το ποδήλατο από το σπίτι της για το σχολείο κι όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Στο Βέλγιο έχει ξημερώσει η 28η Μάη του 1996. Πριν η μικρή φτάσει στον προορισμό της δύο άντρες τής επιτίθενται στη μέση του δρόμου, την ναρκώνουν και τη μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους σε ένα σπίτι. Εκεί τη βιάζουν διαδοχικά και κατ’ εξακολούθηση κι ύστερα τη δένουν από το λαιμό στο κρεβάτι με μια αλυσίδα. Την επισκέπτονται καθημερινά συνεχίζοντας την εγκληματική δράση τους σε βάρος της και μερικές μέρες αργότερα τη μεταφέρουν σε ένα άλλο σπίτι και την κλειδώνουν στο υπόγειο.

Οι βιασμοί κι η γενικότερη κακοποίηση γίνονται ρουτίνα επί 80 ημέρες και στις απεγνωσμένες επανειλημμένες ερωτήσεις της μικρής ο ένας άντρας, ο ιθύνων νους όπως αποδείχθηκε αργότερα, απαντά από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι είναι ο σωτήρας της, ότι δήθεν της έχει σώσει τη ζωή. Επενέβη, της είπε, την ώρα που θα την απήγαγε η μαφία κι η οικογένειά της δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να διαθέσει τα απαιτούμενα λύτρα για την ελευθέρωσή της. Και την κρατούσε κρυμμένη από τη μαφία. Την έβαζε ακόμα και να γράφει γράμματα στη μητέρα της, που βέβαια ποτέ δεν βγήκαν έξω από το σπίτι.

Ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει στο υπόγειο. Η μικρή Σαμπίν, όταν δεν θυματοποιείται, διαβάζει τα μαθήματά της, αφού η απαγωγή της έγινε τόσο γρήγορα που η σχολική τσάντα παρέμεινε στην  πλάτη της κι έτσι έχει τα βιβλία μαζί της κι άλλες φορές παίζει για ώρες με ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι τσέπης. Την αναγκάζουν, όποτε τη βγάζουν από το υπόγειο να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και να βλέπει πορνογραφικές ταινίες. Εκτός από τους δύο άντρες στην «παρέα» έχει προστεθεί κι η νοικοκυρά του νέου σπιτιού, σύζυγος του ενός από αυτούς. Το κορίτσι τελικά σώζεται - σχεδόν τυχαία - ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας και μαθαίνει το όνομα του βιαστή και βασανιστή της.

Πρόκειται για τον Μαρκ Ντιτρού.

Νέα: Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 ο Ντιτρού ζητά την απελευθέρωσή του σε ακρόαση δικαστηρίου στο Βέλγιο, στις 18 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί η απόφαση.

Νέα: Ελεύθερη η γυναίκα του Ντιτρού, Μισέλ Μαρτέν, στη μέση της ποινής της

Περισσότερες Πληροφορίες:

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Βιασμός, Ανθρωποκτονία, Απαγωγή, Κλοπή/Ληστεία
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας, Γυναίκα
  • Χώρα: Γαλλία
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Σάββατο, 24 Ιουνίου 1995
  • Εξιχνιασμένο: Ναι
Διαβάστηκε 4172 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 09:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Σφαγή στα Καλύβια Αγρινίου David Francis Brom »
blog comments powered by Disqus