Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 11:10

Συνελήφθη ο δραπέτης Μ. Μακρυγιάννης

Συνελήφθη τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου σε διαμέρισμα στο Περιστέρι Αττικής ο Μιχάλης Μακρυγιάννης, δραπέτης των Δικαστικών Φυλακών Λάρισας.

Η σύλληψή του επετεύχθη στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.)  

Ο δραπέτης αναζητείτο από τις Αστυνομικές Αρχές από τον Αύγουστο του 2012 όταν είχε παραβιάσει άδεια από τις φυλακές.

Ο καταζητούμενος δραπέτης των Δικαστικών Φυλακών Λάρισας Μιχάλης Μακρυγιάννης συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα επί της οδού Μ. Μαυρογένους 28 στο Περιστέρι Αττικής, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς και ομάδα της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ).

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή - εμπλοκή του Μιχάλη Μακρυγιάννη σε αδικήματα, κατά το χρόνο που ήταν δραπέτης.

Υπενθυμίζεται ότι αναζητείτο από τον Αύγουστο του 2012, όταν είχε παραβιάσει 9ήμερη τακτική άδεια από τις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας, όπου εξέτιε ποινή τέσσερις φορές ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον κάθειρξης 25 ετών για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, όπως ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία, ένοπλες ληστείες, σύσταση και συμμορία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφίες, ναρκωτικά κ.α. αδικήματα.

 Κατά το παρελθόν είχε αποδράσει άλλες τέσσερις φορές.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Ανθρωποκτονία, Κλοπή/Ληστεία
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Ναι
Διαβάστηκε 1869 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 11:33

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus