Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 13:05

Ο Klaus Kinski βίαζε την κόρη του Pola για 14 χρόνια!

Η μεγαλύτερη κόρη του Klaus Kinski Γερμανού κινηματογραφικού αστέρα, κατηγορεί τον πατέρα της για βιασμούς απο την ηλικία των 5 έως 19.

Έσπασε την σιωπή της εξαιτίας των συνεχόμενων επευφημιών που δεχόταν ο Kinski, ακόμα και 20 χρόνια μετά το θάνατό του, όπως δήλωσε σε Γερμανικό περιοδικό.

Ο Kinski πρωταγωνίστησε σε μερικά από τα πιο διάσημα γερμανικά φιλμ του 1970 και 1980, σκηνοθετημένα από τον Werner Herzog.

Πολλές από τις σεξουαλικές σχέσεις του είχαν γίνει γνωστές.

Έγινε διάσημος με τα spaghetti westerns όπως το "Για μια χούφτα δολάρια", πριν να πρωταγωνιστήσει στις ταινίες του Herzog, συμπεριλαμβανομένων των:  Aguirre The Wrath of God (1972), Nosferatu the Vampyre (1979) and Fitzcarraldo (1982).

Ο Herzog δεν ήταν προετοιμασμένος να σχολιάσει τις αποκαλύψεις, όπως είπε ο αδερφός του Lucki Stipetic, στα νέα του BBC.

Ένας βιογράφος του ηθοποιού, ο Christian David, δήλωσε ότι υπάρχουν φήμες για τη σχέση του Kinski με την Pola εδω και χρόνια.

"Στην Ευρώπη, και ειδικά στη Γερμανία, ο Klaus Kinski έχει ένθερμους οπαδούς, και θεωρείται είδωλο από αρκετούς", όπως πρόσθεσε. "Θα δούμε κατά πόσο θα αλλάξει αυτό στις επερχόμενες βδομάδες ή μήνες".

 


 

Η Pola Kinski, και εκείνη ηθοποιός στο επάγγελμα, μίλησε στο "Stern" πριν την έκδοση της αυτοβιογραφίας της με τίτλο Kindermund (Στα αγγλικά: The Mouths Of Babes).

"Το χειρότερο ήταν ότι μου είπε μια φορά ότι αυτό που γινόταν ήταν απολύτως φυσικό, πατεράδες σε όλο τον κόσμο έκαναν αυτά τα πράγματα με τις κόρες τους" είπε σε συνέντευξη την Πέμπτη. "Με πλήρωνε για να είμαι το μικρό αντικείμενο του σεξ, πάνω σε μεταξωτά μαξιλάρια"

Έμεινε σιωπηλή για χρόνια, επειδή ο πατέρας της, της είχε απαγορέψει να μιλήσει για αυτό. Τώρα στην ηλικία των 60, δήλωσε ότι έφτασε στο σημείο που δεν μπορούσε πιά να χωνέψει τις επευφημίες για τον πατέρα της, την "ιδιοφυία". Επίσης ήθελε, μέσω του βιβλίου της," να βοηθήσει και άλλους που έζησαν κάτι παρόμοιο".

Η Γερμανική "Bild" επαίνεσε την Kinski ως ηρωίδα, που είχε το σθένος να μιλήσει για αυτά που "πιθανόν χιλιάδες κόρες δεν τολμούν να πουν."

 


 

Πριν τις αποκαλύψεις, o Kinski, που πέθανε το 1991 στην California, σε ηλικία 65 ετών, ήταν γνωστός για το έντονο στύλ ηθοποιίας και τον θυελλώδη χαρακτήρα του εκτός οθόνης.

Παρόλο που μερικοί Γερμανοί στα social media εξέφρασαν την περιφρόνησή τους προς το νεκρό ηθοποιό, υπήρχαν και θαυμαστές του που βρήκαν την εικόνα που δημιούργησε η κόρη του, δύσκολο να το πιστέψει κανείς...

Αλλά ο Christian David ως βιογράφος του Kinski (εξεδόθηκε η βιογραφία του το 2006), υπερασπίστηκε την απόφαση της κόρης του να μιλήσει: "Δυστυχώς, μέχρι πρόσφατα δεν ήταν έτοιμη να μιλήσει δημοσίως για αυτό, κι έτσι, δεν μπόρεσα να αναφέρω τίποτα από αυτά στο βιβλίο μου." "Η Pola όμως μπορούσε αποκλειστικά να διαλέξει την σωστή μέρα για να τα δημοσιοποιήσει. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να την κατηγορούμε γι'αυτό, και ούτε να υποπτευόμαστε ότι το κάνει απλά για να πουλήσει το βιβλίο της. "Η παιδική κακοποίηση είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, και δεν υπάρχει χώρος για συγχώρεση, και υποστηρίζω πολιτική μηδενικής ανοχής. Όλες οι κατηγορίες πρέπει να διερευνηθούν, απολύτως κανείς δεν πρέπει να απαλλάσσεται, συμπεριλαμβανομένου των θρύλων του κινηματογράφου.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Βιασμός
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας
  • Χώρα: Γερμανία
Διαβάστηκε 3149 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 13:42
blog comments powered by Disqus