Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 18:18

Εισβολή ληστών σε σπίτι στο Κορωπί!

Τρείς ληστές εισέβαλαν στις 2.33 τα ξημερώματα της 31/05/2012 σε οικία στο Κορωπί και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από ζευγάρι ηλικιωμένων (80χρονος και 70χρονη) 50.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ζευγαριού.

Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι στις 2.30 τα ξημερώματα, αφού πήδηξαν μάντρα ύψους 2 μέτρων και παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας που βρίσκεται στο ισόγειο. Την ώρα εκείνη το ζευγάρι βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του και δεν αντελήφθη το παραμικρό, καθώς δεν είχαν ενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού.

Οι κακοποιοί τους έφραξαν το στόμα για να μην καλέσουν σε βοήθεια και στη συνέχεια τους χτύπησαν με τα χέρια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ένας από τους κακοποιούς απείλησε να κόψει το δάχτυλο της γυναίκας, εάν δεν του έδινε τη βέρα που φορούσε. Μάλιστα για να τη βγάλουν από το χέρι της, χρησιμοποίησαν σαπούνι. Αφαίρεσαν ακόμα και ένα κολιέ που φορούσε στον λαιμό.

Στη συνέχεια οι ληστές έψαξαν στο σπίτι και σε μία ντουλάπα βρήκαν 50.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας, τα οποία άρπαξαν. Μισή ώρα μετά την εισβολή στο σπίτι οι δράστες κλείδωσαν το ζευγάρι των ηλικιωμένων στο μπάνιο και διέφυγαν με το αυτοκίνητό του. Ο 80χρονος κατάφερε λίγη ώρα αργότερα να σπάσει την πόρτα του μπάνιου και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Κλοπή/Ληστεία
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Όχι
Διαβάστηκε 1264 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 15:42
blog comments powered by Disqus