Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 09:55

Ληστεία σε Ιερά Μονή στη Θήβα: Οι ληστές άρπαξαν παιδί για να διαφύγουν!

Η Ιερά Μονή Σαγματά στη Θήβα Η Ιερά Μονή Σαγματά στη Θήβα

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη Μονή Σαγματά, οι ληστές που εισέβαλαν στο μοναστήρι, αφού άρπαξαν τα χρήματα για να διαφύγουν άρπαξαν και 'ενα μικρό αγόρι για να... πείσουν τους μονάχους να μην τηλεφωνήσουν στην αστυνομία...

Οι έξι ληστές εισέβαλαν στο μοναστήρι οπλισμένοι με πιστόλια και καραμπίνες. Την ώρα εκείνη στο μοναστήρι υπήρχε μόνο ένας καλόγερος και ένα μικρό αγόρι από τη Ρωσία. Τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν 12.000 ευρώ.
Μέσα σε 10 λεπτά οι δράστες είχαν αρπάξει τα χρήματα και προσπάθησαν να φύγουν. Εκείνη την ώρα επέστρεφε στο μοναστήρι όμως ένας ακόμη μοναχός. Όταν οι ληστές τον είδαν σήκωσαν τα όπλα, τον ακινητοποίησαν και αυτόν και τον οδήγησαν μαζί με τον άλλο μοναχό σε ένα κελί όπου τους κλείδωσαν.

Για να βεβαιωθούν ότι δεν θα ειδοποιήσουν την αστυνομία οι μοναχοί οι δράστες άρπαξαν το παιδί, το έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και το πήραν μαζί τους.

Ευτυχώς λίγο αργότερα το απελευθέρωσαν χωρίς να το πειράξουν. Λίγο μακρύτερα εγκατέλειψαν και το αυτοκίνητο που άρπαξαν από το μοναστήρι. Παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος των δραστών.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Κλοπή/Ληστεία, Θρησκευτικό Έγκλημα
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Όχι
Διαβάστηκε 1091 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 09:59

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus