Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 18:37

Ομαδικός Βιασμός 23χρονης Ινδής σε κινούμενο λεωφορείο!

Ομαδική εκστρατεία διαμαρτυρίας στο Νέο Δελχί με αφορμή τον ομαδικό βιασμό της 23χρονης Ομαδική εκστρατεία διαμαρτυρίας στο Νέο Δελχί με αφορμή τον ομαδικό βιασμό της 23χρονης

Γιατροί στο νοσοκομείο της Σιγκαπούρης Mount Elizabeth, όπου μεταφέρθηκε το θύμα ομαδικού βιασμού, δηλώνουν ότι η 23χρονη παλεύει με λοίμωξη στους πνεύμονες και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, μετα την επίθεση που δέχτηκε στο Νέο Δελχί.

"Η ασθενής παλεύει για την ζωή της," δήλωσε ο Kelvin Loh, διευθύνων σύμβουλος του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε αεροπορικώς από την Ινδία την Παρασκευή.

"Οι έρευνες της ιατρικής μας ομάδας μόλις κατέφθασε στο νοσοκομείο χτες, έδειξαν ότι πέραν της καρδιακής ανακοπής, είχε επιπλέον υποστεί λοίμωξη στους πνεύμονες και στην κοιλιακή χώρα, καθώς και εγκεφαλικές βλάβες."

"Μια πολυεπιστημονική ομάδα ειδικών δουλεύει ακούραστα για την θεραπεία της κοπέλας, και κάνει τα πάντα για να σταθεροποιήσει την κατάστασή της."

Την πέμπτη το βράδυ, το νοσοκομείο αποκάλυψε ότι η γυναίκα, που ήταν φοιτήτρια στο Δελχί, είχε ήδη υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις και παρουσίασε καρδιακή ανακοπή στην Ινδία.

Της είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Safdarjung του Δελχί, αφότου την πέταξαν έξω από λεωφορείο, στο οποίο την βίασαν έξι άνδρες, ο ένας μετά τον άλλον, και την χτύπησαν με μεταλλική μπάρα στο κινούμενο όχημα, προκαλώντας της βλάβες εσωτερικών οργάνων.

Η κυβέρνηση διέταξε να πραγματοποιηθεί επίσημη έρευνα για τον ομαδικό βιασμό, και υποσχέθηκε νέους νόμους για την προστασία των γυναικών, και αυστηρότερες ποινές για εγκλήματα σεξουαλικής φύσεως.

Ανακοινώθηκε επίσης το πλάνο για την δημοσίευση των φωτογραφιών, διευθύνσεων και ονομάτων των βιαστών, σε επίσημες ιστοσελίδες για να τους ντροπιάσουν δημοσίως.

Η εκστρατεία θα ξεκινήσει στο Δελχί, το οποίο έχει ονομαστεί η "πρωτεύουσα των βιασμών της Ινδίας".

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Βιασμός, Ανθρωποκτονία
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας
  • Χώρα: Ινδία
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Ναι
Διαβάστηκε 2570 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2013 16:51

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus